Majan varaus

Majan voit varata alla olevan kalenterin kautta  klikkaamalla haluttua päivämäärää .  Vuokrausaika alkaa klo 14 ja päättyy seuraavana päivänä klo 12 näin ollen kalenterista varataan vain alkava vuorokausi, ei lähtöpäivää. Paina lopuksi lähetä nappia. Jos päivämäärä on valmiiksi punainen, silloin maja on jo varattu. Varaus hyväksytään kahden vuorokauden kuluessa alustavan varauksen jättämisestä. Varaus on  peruttava vähintään viikkoa ennen varauksen alkamista tai peruutuksesta tulee 50% peruutusmaksu.  Lähetämme sähköpostiin laskun varauksen vahvistamisen jälkeen. Paperilaskusta veloitamme 10€ laskutuslisän. 

Avainta hakiessa ottakaa mukaan tulostettu kuitti tai valmistautukaa näyttämään puhelimesta pankin kuitti.

Avaimen nouto ja majan tiedustelut:  ma-pe 10-17 ja la 10-15
Raahe Kirppis, Asemakatu 14 92100 Raahe
puh.044-5555204     raahe.kirppis@gmail.com

Vuokraaja on velvollinen siivoamaan tilat ennen lähtöään. Siivoukseen kuuluu: roskien vienti, astioiden tiskaaminen, sänkyjen petaaminen, pöytien siistiminen, wc-pyttyjen ja -altaiden pesu, saunatilojen siistiminen ja lattioiden imurointi sekä luutuaminen, ylä- ja alakerrassa. Siivouksen laiminlyönnistä veloitamme minim. 80€, tapauskohtaisesti.

Majan vuokra on 140€/vrk. Varauksen yhteydessä on mahdollista tilata loppusiivous kirjoittamalla viesti kohtaan ”siivous”. Siivouksesta veloitamme 50€.

Majalla on kiinteä 8-10 hlön kylpytynnyri. Vuokra on 100€/vrk sis. veden ja puut. Lisäpäivät 25€/vrk.

Vuokra maksetaan majanvuokran yhteydessä. Kylpytynnyrin luvattomasta käytöstä perimme 120€:n sakkomaksun.

Kalenteri latautuu...
Powered by Booking Calendar
dav